img_sub

SCHEP BELASTINGADVISEURS

 

Schep Belastingadviseurs is een fiscaal adviesbureau dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector.
Wij kunnen u van dienst zijn op een breed terrein van fiscale zaken en situaties, zoals:

Als u bijvoorbeeld uw bedrijf overdoet aan uw kind, gaat het niet alleen om de vraag hoe u het bedrijf zo voordelig mogelijk in handen van uw kind kunt laten komen. Dat is te kort door de bocht. Zo’n overdracht heeft ook gevolgen voor uw financiële situatie, wat blijft er over aan vermogen, pensioen en kunt u daarvan leven op de manier die u voor ogen heeft? Hoe zit het met de testamenten en de huwelijkse voorwaarden van u en van uw kind dat het bedrijf overneemt? Moeten die nog gewijzigd worden? Wij maken in zo’n geval een compleet advies en begeleiden desgewenst ook de uitvoering van ons advies.

 

Een persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop. We maken concrete adviezen en geven daarbij aan wat ons inziens de beste oplossing is. Zo maken wij het voor u eenvoudiger.

 

Bijkomend voordeel van Schep Belastingadviseurs is de vele kennis die we binnen het geheel van de organisatie beschikbaar hebben.
En hebben we de know how niet in huis, dan kunnen we een beroep doen op ons uitgebreide externe netwerk van specialisten.