Thuis in de Hoeksche Waard

De expertise van Schep is van toegevoegde waarde als u uw woning wilt verkopen, of steviger in uw schoenen wilt staan bij de aankoop van een woning. We kennen de Hoeksche Waard als geen ander. We kunnen niet alleen de waarde van een eengezinswoning goed inschatten, maar ook de waarde van een exclusieve woning. We zijn niet alleen makelaar, maar ook een transparante taxateur van woningen.

Professioneel en plezierig

In onze begeleiding gaan we even professioneel als plezierig te werk. Goed contact met u onderhouden vinden we belangrijk. Net zoals we het belangrijk vinden dat we toegevoegde waarde leveren bij aan- en verkoop. Onze brede kennis delen we graag. Ook het ver- of aankoop proces lopen we graag volledig met u mee. Vindt u het fijn om niet alles alleen te doen? Wij kunnen er ook voor u zijn als er een externe partij komt voor bijvoorbeeld het energielabel of het bouwkundig onderzoek. Dat is geheel aan u.

Op zoek naar een ondernemende makelaar-taxateur? 

Ook als makelaar en taxateur van bedrijfsobjecten staat Schep Groep voor u klaar. We staan bekend als specialisten in bedrijfsonroerend goed in de Hoeksche Waard. Het is een terrein dat andere kennis van een makelaar en taxateur vraagt. Bij het taxeren en de aan- en verkoop van bedrijfspanden komen veel aspecten kijken. Wet- en regelgeving is uitgebreid en complex. We adviseren u graag, zodat u de juiste beslissing kunt nemen. We zijn als taxateur ook aangesloten bij het taxatiemanagement instituut.

Verstand van agrarische zaken, van huis uit

Staat u voor de verkoop van een agrarisch bedrijf of grond met een agrarische bestemming? Of wilt u juist aankopen? Of heeft u een taxatie nodig? Doe dit samen met Schep Registergoed. Agrarische transacties zijn een van onze specialismen. Een specialisme dat kennis van veel facetten vraagt: financieringen, wet- en regelgeving, milieuvoorschriften, ruimtelijke ordening. Ervaren als we zijn als agrarische makelaar-taxateur begeleiden we u door het gehele traject. 

Veel op het spel

Met Schep Groep kiest u voor zekerheid. Bij agrarische transacties staat er immers veel op het spel. Heeft u ineens met partijen als gemeenten of projectontwikkelaars te maken ? Niet alleen zakelijk is het ingewikkeld als u uw agrarisch bedrijf gaat verkopen, maar ook emotioneel. Facetten waar we in onze begeleiding rekening mee houden. Dat maakt Schep Groep tot een makelaar-taxateur die naast u staat.

Ook taxateur

Met diezelfde expertise worden we ook veel gevraagd als taxateur. Juist onze specialisatie in speciale objecten maakt dat Schep Groep van grote toegevoegde waarde is, zodat u weet wat de werkelijke waarde van uw pand of perceel is.

Schep regelt het complete proces

Het is goed om te weten dat Schep Groep die partner is die het hele proces voor u in goede banen kan leiden. Van een goed advies tot en met de eindonderhandeling. Altijd transparant, altijd betrouwbaar. In veel gevallen handelen we in opdracht van mkb- en agrarische ondernemers die Schep Groep al inschakelen als administratiekantoor of belastingadviseur. Efficiënt, want zo blijven uw belangen in één hand en kunnen we die goed op elkaar afstemmen.

Een klein team dat groot in service is

Bij Schep Groep heeft u te maken met een klein team van specialisten. We houden net als u van korte lijnen, snel schakelen en slagvaardig handelen. Zo heeft u altijd een vaste contactpersoon die goed op de hoogte is van uw situatie: Francisca Kruidenier, Carry Schep of Jan Schep. Eén voor één bekend met alles wat er speelt op het gebied van makelaardij en taxaties.

Gecertificeerde zekerheid

Onze expertise staat ook zwart op wit in de vorm van de certificering die voor de makelaarsbranche geldt. Zo is Carry Schep van Schep Registergoed als makelaar gecertificeerd in de kamer wonen, bedrijven en agrarisch en geregistreerd in het SCVM en Vastgoedcert register en als taxateur gecertificeerd voor de kamers wonen, bedrijven en agrarisch ingeschreven bij het NRVT, het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs. Voor woningen verzorgen we NWWI taxaties, die gevraagd worden door hypotheekverstrekkers.

Neem gerust contact op

Kunnen we ook iets voor u doen? Heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem gerust en vrijblijvend contact op met de Schep Groep op ons algemeen telefoonnummer 0186-634200.

Verkocht

den Doolaardstraat 26
Oud-Beijerland
Woning

Verkocht

Beneden Oostdijk 10
Oud-Beijerland
Woning

Verkocht

Biezengors 46
Puttershoek
Woning

Verkocht

Voordoel 10
Nieuw-beijerland
Woning

Verkocht

Kriekenbogerd 28
Nieuw-beijerland
Woning

Verkocht

Kriekenbogerd 8
Nieuw-beijerland
Woning

Verkocht

Zuidzijdsedijk 66
Nieuw-beijerland
Woning

Verkocht

Hoflaan 16
Mijnsheerenland
Woning

Carry Schep

Carry Schep

Register Makelaar-Taxateur
0186-634200 / 06 21 85 37 44
cschep@schepregistergoed.nl