€ 700,- p. m.

Langeweg 11

3261 LJ Oud-Beijerland

Deze zeer representatieve kantoorruimten zijn gelegen aan de Langeweg op een zichtlocatie op het nieuwe bedrijventerrein de Hoogerwerf in Oud-Beijerland. Het kantoorpand is in september 2007 opgeleverd en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Er zijn luxe materialen en systemen toegepast, zodat het gebouw zeer comfortabel is om in te werken. Voor u en uw klanten zijn er ook voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Doordat u een onderdeel van een bestaand kantoor huurt, worden veel zaken u uit handen genomen en voor u geregeld. U kunt denken aan o.a. contracten met alarmdiensten, onderhoud van het pand, onderhoud van de tuin en de parkeerplaatsen, verzekeringen en aanwezigheid en onderhoud op de AED.

Huurprijs
Er zijn diverse kamers te huur met variabele oppervlakten. U huurt al een kamer vanaf € 700, - per maand exclusief BTW. Deze huurprijs is inclusief schoonmaakkosten, energiekosten en 1 parkeerplaats per ruimte en gebruik van de overdekte fietsenstalling. De huur dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Bestemming
De bestemming van de locatie is kantoren.

Verhuurbaar vloeroppervlak
De te huren ruimten betreffen:
Ruimte 1 25 m² € 750,-- per maand VERHUURD
Ruimte 2 20 m² € 700,-- per maand
Ruimte 3 20 m² € 700,-- per maand VERHUURD
Ruimte 4 25 m² € 750,-- per maand
Ruimte 5 26 m² € 750,-- per maand VERHUURD t/m 31-12-2022
Ruimte 6 25 m² € 750,-- per maand VERHUURD

Bouwaard
Het kantoor is gebouwd met een betonnen skelet. De vloeren en de wanden zijn van beton. De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met thermische beglazing. De ramen zijn voorzien van screens, die automatisch en handmatig te bedienen zijn. De ruimten zijn afgewerkt met blauwe vloerbedekking. De betonnen wanden zijn afgewerkt met wit spuitwerk. De plafonds zijn uitgevoerd in akoestische plafondtegels, waarin de klimaat behandelingsinstallatie met airco is weggewerkt. Elke ruimte kan naar wens gekoeld of verwarmd worden. Ook zijn in de plafonds de armaturen opgenomen. Werken in dit gebouw ervaart men daarom als zeer rustig.

Indeling
Op de begane grond komt men binnen in een centrale hal, waar een balie en een receptioniste aanwezig zijn. Daarna kan men de 2e verdieping middels een lift en trap bereiken. Ook bevinden zich gescheiden dames- en herentoiletten op deze verdieping.

Voorzieningen
- Rolstoelvriendelijke entree.
- Gescheiden dames- en herentoiletten.
- Luchtverwarming en airco per ruimte afzonderlijk te bedienen.
- Elke ruimte heeft draai kiep ramen.
- De oost-, zuid- en westgevel zijn voorzien van screens die automatisch naar beneden gaan indien de zon schijnt. Deze zijn ook met de hand te bedienen.
- Het licht in de kantoren gaat automatisch aan door middel van bewegingsdetectoren.
- Er zijn kabelgoten met data en stopcontacten aan de wand gemonteerd.
- Een Stass ophangsysteem voor wanddecoratie e.d.
- Ons kantoor wordt schoongemaakt door schoonmaak bedrijf Both. Dit geldt ook voor de 2e verdieping. Een ochtend per week wordt de 2e verdieping schoongemaakt en de toiletten elke dag.
- Elke week dinsdag wordt het huisvuil opgehaald.
- Onze vriendelijke receptioniste ontvangt uw klanten en zal u een seintje geven als ze er zijn.
- Tegen een vergoeding kunt u:
• uw post laten frankeren en gebruik maken van de haal- en brengservice van postnl;
• uw papier laten versnipperen;
• in overleg gebruik maken van de 4e verdieping.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van één maand huur vermeerderd met de wettelijk verschuldigde BTW.

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Kenmerken

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Bouwjaar
2007
Locatie
Bedrijventerrein
Onderhoudswaardering buiten
Uitstekend
Onderhoudswaardering binnen
Uitstekend
Energie
A
Informatie Kantoorruimte
Units vanaf m²
20 m²
Totale oppervlakte
116 m²
Aantal verdiepingen
1
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Carry Schep

Carry Schep

Register Makelaar-Taxateur
0186-634200 / 06 21 85 37 44
cschep@schepregistergoed.nl