€ 31.000,- p. j.

Langeweg 11

3261 LJ Oud-Beijerland

Dit zeer representatieve kantoorpand is gelegen aan de Langeweg 11 te Oud-Beijerland op een zichtlocatie op het bedrijventerrein De Hoogerwerf in Oud-Beijerland. Het kantoorpand voldoet aan alle eisen van deze tijd en heeft een A-label. Er zijn luxe materialen en systemen toegepast, zodat het gebouw zeer comfortabel is om in te werken. Voor u en uw klanten zijn er ook voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Doordat u een onderdeel van een bestaand kantoor huurt, worden veel zaken u uit handen genomen en voor u geregeld. U kunt denken aan o.a. contracten met alarmdiensten, onderhoud van het pand, onderhoud van de tuin en de parkeerplaatsen, aanwezigheid en onderhoud van de AED.

Op de 3e verdieping is kantoorruimte van 157 m² aan de noordzijde met inbouwkasten à 4 m² beschikbaar. Dit betreft een open kantoorruimte met een open strakke witte keuken, welke is voorzien van vaatwasser, wasbak en diverse onder- en bovenkasten. In de open ruimte is ook een kast en werkkast aanwezig en 2 loggia's. De centrale hal (53 m²) en de gescheiden dames- en herentoiletten (23 m²) op deze verdieping worden gezamenlijk gebruikt met de andere huurder op de 3e verdieping.


De huurprijs bedraagt € 31.000,-. De huurprijs is exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen ca. € 70,-per m² per jaar. In de servicekosten zijn begrepen: wekelijks schoonmaken van het kantoor, dagelijks schoonmaken van de toiletten en de centrale hal, glasbewassing, energiekosten, onderhoud alarmsysteem, AED, brandmeld- en liftinstallatie, onderhoud parkeerterrein. De huur en servicekosten dienen maandelijks/per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan.


Bestemming
De bestemming van de locatie is kantoren.


Bouwaard
Het kantoor is gebouwd met een betonnen skelet. De vloeren en de wanden zijn van beton. De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met thermische beglazing. De ramen zijn voorzien van screens, die automatisch en handmatig te bedienen zijn. De ruimten zijn afgewerkt met vloerbedekking. De betonnen wanden zijn afgewerkt met wit spuitwerk. De plafonds zijn uitgevoerd in akoestische plafondtegels, waarin de klimaat behandelingsinstallatie met airco is weggewerkt. Elke ruimte kan naar wens gekoeld of verwarmd worden. Ook zijn in de plafonds ledarmaturen opgenomen. Kortom het is heerlijk werken in dit gebouw.


Indeling
Op de begane grond komt men binnen in een centrale hal, waar de receptie zich bevindt.

3e verdieping
De 3e verdieping is te bereiken middels de trap of de lift. De derde verdieping heeft een royale hal c.q. wachtruimte. Deze ruimte geeft toegang aan 2 grote kantoorruimten van elk 157 m² met 2 loggia’s van 10 m². Eén ruimte bevindt zich aan de noordzijde en de andere aan de zuidzijde van het pand. Ook geeft de hal toegang aan een directiekamer van 41 m² met loggia van 6 m². Deze kamer is gesitueerd aan de voorzijde (westzijde) van het pand. Ook bevinden zich gescheiden dames- en herentoiletten op deze verdieping.


Voorzieningen
- Rolstoelvriendelijke entree.
- Gescheiden dames- en herentoiletten.
- Luchtverwarming en airco per ruimte afzonderlijk te bedienen.
- Elke ruimte heeft draaikiepramen.
- De oost-, zuid- en westgevel zijn voorzien van screens die automatisch naar beneden gaan indien de zon schijnt. Deze zijn ook met de hand te bedienen.
- De kantoren zijn voorzien van led-verlichting met ruimtedetectie.
- Er zijn kabelgoten met datapunten en stopcontacten aan de wand gemonteerd.
- Een Stass ophangsysteem voor wanddecoratie e.d.
- Een keer per week worden de kantoren schoongemaakt en de toiletten elke dag.
- Elke dinsdag wordt het huisvuil opgehaald.
- Onze vriendelijke receptioniste ontvangt uw klanten en zal u een seintje geven als ze er zijn.
- In overleg kan er gebruik worden gemaakt van de 4e verdieping.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van één kwartaal huur vermeerderd met de wettelijk verschuldigde BTW.

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Diverse zaken
- Heeft dit object uw interesse gewekt? Neemt u dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0186-634261.
- Bezichtigingen kunnen in overleg plaatsvinden en worden uitsluitend door de makelaar uitgevoerd.
- Aanvaarding en oplevering zullen geschieden in overleg.
- De op site vermelde gegevens zijn met nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden vermeld zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Bouwjaar
2007
Locatie
Bedrijventerrein
Onderhoudswaardering buiten
Uitstekend
Onderhoudswaardering binnen
Uitstekend
Energie
A
Overdekte parkeerplaatsen aantal
10
Informatie Kantoorruimte
Units vanaf m²
157 m²
Totale oppervlakte
157 m²
Aantal verdiepingen
1
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Carry Schep

Carry Schep

Register Makelaar-Taxateur
0186-634200 / 06 21 85 37 44
cschep@schepregistergoed.nl