Prijs op aanvraag

Langeweg 11

3261 LJ Oud-Beijerland

Deze zeer representatieve kantoorruimten zijn gelegen op de begane grond aan de Langeweg op een zichtlocatie op het nieuwe bedrijventerrein de Hoogerwerf in Oud-Beijerland. Het kantoorpand is in september 2007 opgeleverd en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Er zijn luxe materialen en systemen toegepast, zodat het gebouw zeer comfortabel is om in te werken. Voor u en uw klanten zijn er ook voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. In de te huren ruimte was vroeger de ABN Amro Bank gevestigd. De ruimte wordt verbouwd en zal straks bestaan uit diverse kantoren, een spreekkamer en een keuken.

Doordat u een onderdeel van een bestaand kantoor huurt, worden veel zaken u uit handen genomen en voor u geregeld. U kunt denken aan o.a. contracten met alarmdiensten, onderhoud van het pand, onderhoud van de tuin en de parkeerplaatsen, verzekeringen en aanwezigheid en onderhoud op de AED.


Er zijn diverse kamers met variabele oppervlakten. Het geniet de voorkeur om alles in een keer te verhuren. Maar deel verhuur is bespreekbaar.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Bestemming
De bestemming van de locatie is kantoren.

Bouwaard
Het kantoor is gebouwd met een betonnen skelet. De vloeren en de wanden zijn van beton. De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met thermische beglazing. De ramen zijn voorzien van screens, die automatisch en handmatig te bedienen zijn. De ruimten zijn afgewerkt met blauwe vloerbedekking. De betonnen wanden zijn afgewerkt met wit spuitwerk. De plafonds zijn uitgevoerd in akoestische plafondtegels, waarin de klimaat behandelingsinstallatie met airco is weggewerkt. Elke ruimte kan naar wens gekoeld of verwarmd worden. Ook zijn in de plafonds de armaturen opgenomen. Werken in dit gebouw ervaart men daarom als zeer rustig.

Indeling
Op de begane grond komt men binnen in een centrale hal, waar een balie en een receptioniste aanwezig zijn en de gezamelijk te gebruiken dames- en herentoiletten.

Voorzieningen
- Rolstoelvriendelijke entree.
- Gescheiden dames- en herentoiletten.
- Luchtverwarming en airco per ruimte afzonderlijk te bedienen.
- Elke ruimte heeft draai kiep ramen.
- De oost-, zuid- en westgevel zijn voorzien van screens die automatisch naar beneden gaan indien de zon schijnt. Deze zijn ook met de hand te bedienen.
- Het licht in de kantoren gaat automatisch aan door middel van bewegingsdetectoren.
- Er zijn kabelgoten met data en stopcontacten aan de wand gemonteerd.
- Een Stass ophangsysteem voor wanddecoratie e.d.
- Ons kantoor wordt schoongemaakt door schoonmaak bedrijf Both.
- Elke week dinsdag wordt het huisvuil opgehaald.
- Onze vriendelijke receptioniste ontvangt uw klanten en zal u een seintje geven als ze er zijn.
- Tegen een vergoeding kunt u:
• uw post laten frankeren en gebruik maken van de haal- en brengservice van postnl;
• uw papier laten versnipperen;
• in overleg gebruik maken van de 4e verdieping.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van één maand huur vermeerderd met de wettelijk verschuldigde BTW.

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Kenmerken

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Bouwjaar
2007
Locatie
Bedrijventerrein
Onderhoudswaardering buiten
Uitstekend
Onderhoudswaardering binnen
Uitstekend
Energie
A
Informatie Kantoorruimte
Totale oppervlakte
187 m²
Aantal verdiepingen
1
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Carry Schep

Carry Schep

Register Makelaar-Taxateur
0186-634200 / 06 21 85 37 44
cschep@schepregistergoed.nl