€ 1.500,- p. m.

Donkervoortlaan 14

3261 NE Oud-Beijerland

NIEUW en MODERN is het pand waarin nu een fraaie en stijlvolle kantoorruimte te huur is! De kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping van dit representatieve pand en heeft een oppervlakte van ruim 160 m2.

Het pand is gebouwd in 2021 en de te huren ruimte is recent afgebouwd met fraaie en moderne details; zoals een zwart plafond, stalen zwarte binnen kozijnen en moderne toiletten en keuken.


Bereikbaarheid

Deze kantoorruimte is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Oud-Beijerland; De Hoogerwerf. Hier worden nog steeds bedrijfspanden gerealiseerd. Het bedrijventerrein is goed te bereiken en bevindt zich vlakbij de rondweg van Oud-Beijerland nabij de provinciale weg N217. Binnen ca. 12 minuten bereikt men de rijksweg A29 die zorgt voor een snelle verbinding met Rotterdam (ca. 20 min), Breda, Antwerpen en Zeeland.


Bestemming

De voor Bedrijventerrein - 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• a. bedrijfsactiviteiten in categorie 1 en 2 zoals genoemd in de staat van bedrijfsactiviteiten;
• b. productiegebonden detailhandel als nevenactiviteit, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen, waarbij maximaal 10% van het b.v.o. als zodanig mag worden gebruikt;
• c. niet zelfstandige kantoren van het ter plaatse gevestigde bedrijf tot maximaal 50% van het totale b.v.o. en tot een maximum van 3.000 m²;
Om er zeker van te zijn of u zich hier mag vestigen verwijzen we u naar de site van www.ruimtelijkeplannen.nl


Indeling

De ruimte bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een eigen entree op de begane grond aan de voorzijde van het pand. Na de entree is de hal, met meterkast en vaste trap. Op de 1e verdieping komt men direct in de kantoorruimte. De kantoorruimte is met een glazen wand afgeschermd van het trappenhuis. Middels de kantoorruimte zijn de toiletten en de keuken te bereiken.

Er zijn 6 parkeerplaatsen voor het pand aanwezig en bij de huur inbegrepen.

Afmeting

Begane grond:
Hal: ca. 10 m2

1e verdieping:
Kantoor ca. 125 m2
Pantry ca. 14.70 m2
Toilet ca. 9,40 m2

Bouwaard

De eerste bouwlaag van het bedrijfspand is opgetrokken uit baksteen. De tweede laag is afgewerkt met golfplaten. De wanden zijn geïsoleerd. Er zijn kunststof kozijnen met dubbele beglazing toegepast. De vloeren zijn van beton en de verdiepingsvloer is voorzien van vloerverwarming. Het dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking.

Installaties

Er zijn zonnepanelen op het dak aanwezig. Het warme water in de keuken wordt verzorgd door een close-in boiler. Er is een cv ketel aanwezig voor de vloerverwarming, deze wordt gedeeld met de andere gebruiker van het pand.

Voorzieningen

De ruimte is instapklaar afgewerkt. De huurder kan in overleg met de verhuurder de vloerafwerking bepalen. De wanden zijn strak afgewerkt en voorzien van kabelgoten. In het plafond zijn akoestische plafondtegels en ledverlichting opgenomen. De huurder moet zelf zijn internet verbinding aanvragen.

Huurtermijn/betaling

Huurprijs
€ 1.500,- per maand exclusief BTW en exclusief gas, water en licht. Voor de nutsvoorzieningen wordt maandelijks een bedrag van € 100,- in rekening gebracht. Aan het einde van het jaar worden deze kosten naar verbruik berekend. De huur en de kosten voor de nutsvoorzieningen moeten maandelijks bij vooruitbetaling worden voldaan.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
De unit is te huur voor een minimale huurtermijn van 1 jaar. Daarna te beëindigen met een minimale opzegtermijn van 6 maanden. Andere huurtermijn in overleg.

Omzetbelasting
Huurder en verhuurder opteren voor een met omzetbelasting belaste verhuur. Dit kan alleen wanneer huurder het gehuurde gebruikt voor met omzetbelasting belaste activiteiten. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Zekerheidsstelling
Bij het aangaan van een huurovereenkomst dient een huurgarantie te worden afgegeven of een waarborgsom te worden gestort gelijk aan 3 maanden huur incl. btw.

Datum van oplevering
Verhuur is per direct mogelijk.


Diverse zaken

Heeft dit object uw interesse gewekt? Neemt u dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0186-634261.

Bezichtigingen kunnen in overleg plaatsvinden en worden uitsluitend door de eigenaar uitgevoerd.

Aanvaarding en oplevering zullen geschieden in overleg.

De op deze deze site vermelde gegevens zijn met nauwkeurigheid samengesteld.

Desondanks kunnen er onjuistheden vermeld zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Bouwjaar
2019
Locatie
Bedrijventerrein
Onderhoudswaardering buiten
Goed
Onderhoudswaardering binnen
Goed
Overdekte parkeerplaatsen aantal
4
Informatie Kantoorruimte
Units vanaf m²
160 m²
Totale oppervlakte
160 m²
Aantal verdiepingen
1
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Carry Schep

Carry Schep

Register Makelaar-Taxateur
0186-634200 / 06 21 85 37 44
cschep@schepregistergoed.nl