€ 1.500,- p. m.

Edisonstraat 92

3281 NC Numansdorp

Dit representatieve kantoor is gelegen op een zichtlocatie aan de rand van het bedrijventerrein van Numansdorp. Het bedrijventerrein bevat diverse bedrijven en heeft een frisse en jonge uitstraling. Er worden nog steeds kavels uitgegeven, waardoor er nieuwe bedrijven bij blijven komen.

Het te huren kantoor is gelegen op de begane grond en de 1e verdieping. Het moderne en opvallende pand is gebouwd in 2009. Het is een comfortabele plek om in te werken en uitermate geschikt om uw cliënten te ontvangen.


Bedrijfsverzamelgebouw

Het te huren kantoor maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw. Het totale pand beschikt over 14 bedrijfsunits en 2 kantoren op de 2e verdieping. Het te huren gedeelte bestaat uit 2 lagen en is totaal ca. 103 m2 groot.


Locatie

Het kantoorpand is gelegen op het bedrijventerrein van Numansdorp. Het bedrijventerrein is goed te bereiken middels een afslag op de A29 en een busverbinding op loopafstand.


Parkeren

Er zijn 3 vaste parkeerplaatsen bij het te huren object inbegrepen en 6 algemene parkeerplaatsen.


Bestemming

De bestemming van de locatie is kantoor.

Om er zeker van te zijn of u zich hier mag vestigen verwijzen we u naar de site van www.ruimtelijkeplannen.nl


Bouwaard

Het kantoor is gebouwd met een betonnen skelet. De vloeren en de wanden zijn van beton. De glazen voorpui op de begane grond en de kozijnen op de eerste verdieping zijn uitgevoerd in aluminium met thermische beglazing. De ramen op de 1e verdieping zijn voorzien van elektrische screens. De ruimten zijn afgewerkt met blauw kleurige vloerbedekking. De betonnen wanden zijn voorzien van wit spuitwerk. De plafonds zijn uitgevoerd in akoestische plafondtegels met armaturen. Werken in dit gebouw ervaart men daarom als zeer rustig.


Indeling

Men bereikt dit kantoorpand middels de entree welke gelegen is aan de zuidzijde van het object. Via de entree komt men in de hal. In de hal is ook de meterkast en de cv-ketel gesitueerd. Vanaf hier heeft u toegang tot het kantoor op de begane grond en de vaste trap naar de 1e verdieping. Het kantoor op de begane grond is voorzien van een toilet, pantry en een trapkast. Op de tweede verdieping bereikt u het kantoor middels een kleine overloop met toegang tot het toilet en het kantoor. Het ruime kantoor is voorzien van een tweede pantry.
De kantoren zijn zeer licht door de grote raampartijen en de witte wanden. De fraaie blauwe vloerbedekking in combinatie met de lichte wanden geeft een warme en representatieve uitstraling.


Afmetingen

Begane grond:
Hal ca. 1,13 m x 1,56 m
Kantoor ca. 9,24 m x 4,55 m hoogte 3,07 m
Pantry ca. 1,24 m x 1,11 m
Toilet met voor ruimte ca. 2,49 m x 1,02 m

Begane grond totaal ca. 51 m2

1e verdieping:
Overloop ca. 1,90 m x 1,00 m
Toilet ca. 1,00 m x 1,18 m
Kantoor ca. 4,57 m /5,67 x 9,64 m hoogte 2,64 m

1e verdieping totaal ca. 52 m2


Installaties

De radiatoren en het warme water in de keuken wordt verzorgd door de cv combi ketel. Er zijn elektrische screens aanwezig op de 1e verdieping.


Huur

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.500,- per maand exclusief BTW en exclusief gas, water en licht. Voor de nutsvoorzieningen kan u op eigen kosten een contract aangaan bij een gewenste leverancier. Vve bijdrage per maand is € 92,-.

Omzetbelasting
Huurder en verhuurder opteren voor een met omzetbelasting belaste verhuur. Dit kan alleen wanneer huurder het gehuurde gebruikt voor met omzetbelasting belaste activiteiten. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Huurtermijn
Het kantoor is te huur voor een minimale huurtermijn van 1 jaar. Daarna te beëindigen met een minimale opzegtermijn van 6 maanden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bij het aangaan van een huurovereenkomst dient een huurgarantie te worden afgegeven of een waarborgsom te worden gestort gelijk aan 3 maanden huur incl. btw.

Datum van oplevering
Verhuur is per direct mogelijk.


Diverse zaken

Heeft dit object uw interesse gewekt? Neemt u dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0186-634261.

Bezichtigingen kunnen in overleg plaatsvinden en worden door de eigenaar uitgevoerd.

Aanvaarding en oplevering zullen geschieden in overleg.

De op onze website vermelde gegevens zijn met nauwkeurigheid samengesteld.

Desondanks kunnen er onjuistheden vermeld zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Bouwjaar
2009
Locatie
Bedrijventerrein
Onderhoudswaardering buiten
Goed
Onderhoudswaardering binnen
Goed
Overdekte parkeerplaatsen aantal
3
Informatie Kantoorruimte
Units vanaf m²
102 m²
Totale oppervlakte
102 m²
Aantal verdiepingen
2
Luchtbehandeling
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Carry Schep

Carry Schep

Register Makelaar-Taxateur
0186-634200 / 06 21 85 37 44
cschep@schepregistergoed.nl